چاپ افست بهتره یا چاپ دیجیتال
2023-01-07چگونه اسلایدر جذاب برای سایت طراحی کنیم
2023-01-21[vc_row][vc_column][vc_column_text]سه نوع روش چاپ داریم . چاپ افست یا لیتوگرافی، چاپ دیجیتال، چاپ اسکرین از انواع مختلف چاپ هستند. در این مطلب به انواع مختلف چاپ می پردازیم . با ما همراه باشید تا به بررسی انواع چاپ بپردازیم.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
چاپ افست چگونه کار می کند؟
برخلاف فرآیند چاپ برجسته، مناطقی که باید چاپ شوند و مناطقی که چاپ نمی شوند تقریباً در یک سطح باقی می مانند، همانطور که از نام چاپ مسطح قبلاً نشان می دهد.
روش کار بر اساس اصل دفع چربی و آب است. عناصری که قرار است چاپ شوند، جوهر را در واحد مرکب میپذیرند و آب را در واحد مرطوب کننده دفع میکنند. مناطقی که نباید چاپ شوند برعکس عمل می کنند: جوهر را دفع می کنند و آب را جذب می کنند.
واحد چاپ از سیلندرهایی برای صفحه چاپ، پتو لاستیکی و مواد چاپ تشکیل شده است. سپس واحد جوهرسازی و واحد میرایی وجود دارد. یک رنگ را می توان در هر واحد چاپ اعمال کرد. صفحات آلومینیومی روکش دار معمولاً به عنوان فرم چاپ استفاده می شوند . مدل های پایه پلاستیکی نیز برای دستگاه های چاپ با فرمت کوچک استفاده می شود.
سیلندر پوشیده شده با یک پتو لاستیکی بین فرم چاپ و ماده چاپ شده قرار دارد. بنابراین جوهر چاپ ابتدا از صفحه چاپ به پتوی لاستیکی منتقل می شود و سپس روی جسم چاپ شده می نشیند. صفحه چاپ و مواد چاپ با هم تماس ندارند. رنگ به طور غیر مستقیم منتقل می شود. این بدان معنی است که حتی چاپ با کیفیت ثابت بالا امکان پذیر است، حتی با تعداد چاپ های بزرگ.
چاپ افست رنگی
چاپ رنگی شامل رنگ های اصلی فیروزه ای، سرخابی، زرد و مشکی است. از این چهار رنگ می توان برای نمایش طیف گسترده ای از تفاوت های ظریف بر روی مواد چاپ استفاده کرد. برای چاپ چهار رنگ، واحدهای چاپ یکی پس از دیگری برای هر چهار رنگ CMYK به هم متصل می شوند . به این سازه خط فشار می گویند . زیرلایه ها یکی پس از دیگری از هر واحد مرکب عبور می کنند. رنگ در نقاط رنگی مجزا در کنار یا روی هم چاپ می شود. به این ترتیب، تعداد بسیار زیادی از تن های رنگی را می توان بازتولید کرد. بنابراین، غربالگری دقیق برای یک تصویر نوری با کیفیت بالا ضروری استتعیین کننده به لطف تاری نوری چشم انسان، نقاط رنگی منفرد را می توان تنها از نزدیک – از طریق یک ذره بین – مشاهده کرد.
اگر به رنگ های تزئینی مانند طلایی یا نقره ای نیز نیاز دارید، باید واحد چاپ خود را اضافه کنید. کارهای بعدی – برای مثال برای لاک زدن، برای رنگ های جلوه، برای برجسته کردن یا پانچ کردن – اغلب در همان خط چاپ دنبال می شوند.
چاپ افست بدون آب
در دهه 1970، چاپ افست بدون آب به عنوان تحولی در چاپ افست معمولی رایج شد. به جای استفاده از آب به عنوان یک محلول مرطوب کننده برای مناطقی که قرار نیست چاپ شوند، از یک لایه نازک سیلیکون استفاده می شود . این لایه سیلیکونی کشش سطحی کمتری نسبت به نواحی حامل جوهر صفحه چاپ دارد. بنابراین، رنگدانه های رنگی فقط روی قسمت هایی که قرار است چاپ شوند، رسوب می کنند.
این فرآیند خشک کردن دارای چندین مزیت است. پرینت ها بسیار دقیق با لبه های بسیار تیز هستند. مصرف رنگ نیز کاهش می یابد. می توان شبکه های بسیار ظریف تری را چاپ کرد.
از معایب چاپ افست بدون آب می توان به قیمت بالاتر برای چاپ صفحات و جوهر و فرآیند چاپ حساس به دما اشاره کرد.
چاپ افست UV
همانطور که از نام قبلا مشخص است، اشعه ماوراء بنفش در این فرآیند خاص استفاده می شود. این یک نوع چاپ افست خاص است. این نوع چاپ به تجهیزات خاصی برای دستگاه ها و ابزارهای چاپ، از جمله جوهرهای واکنشگر UV و لامپ های UV نیاز دارد. جوهرهای UV حاوی هیچ رقیق کننده یا حلال نیستند، اما حاوی ترکیبات چسبنده خاصی هستند. علاوه بر این، پتوهای لاستیکی مختلف و غلتکهای جوهر و همچنین مواد تمیزکننده مناسب برای چاپ افست UV مورد نیاز است.
رنگ خاص در یک فلاش زیر نور UV سفت می شود . بنابراین شیء چاپی می تواند بلافاصله پردازش شود. مزیت دیگر چاپ بر روی پلی استر، PVC، PET، فویل فلزی و مواد غیر جاذب است.
همچنین این فرآیند چاپ باعث افزایش هزینه های سرمایه گذاری، تولید و انرژی می شود. علاوه بر این، رعایت اقدامات حفاظتی مناسب برای جلوگیری از آسیب به سلامت مهم است.[/vc_column_text][vc_single_image image=”2844″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
تاریخچه چاپ دیجیتال
چاپ دیجیتال از حدود سال 1990 گسترده شده است و همچنان سهم بازار را به دست خواهد آورد. زیرا مزایای فرآیند چاپ دیجیتال، به ویژه برای چاپ های کوچک، تقریباً بی رقیب است.
فناوری چاپ دیجیتال
با چاپ دیجیتال، شما نیازی به یک بدنه چاپ جامد فیزیکی (به اصطلاح چاپ بدون ضربه، NIP) ندارید که روی آن رنگ(های) چاپ شده اعمال شود. این کار باعث صرفه جویی در کارهای آماده سازی و راه اندازی گاهی وقت گیر مورد نیاز برای سایر فرآیندهای چاپ می شود. همچنین هر برگه را می توان با تلاش نسبتاً کمی متفاوت چاپ کرد. این بی نظیر است، به خصوص برای مقادیر کم (از 1 کپی) یا اسناد شخصی.
در جزئیات، بسته به نتیجه مورد نظر و نسخه مورد نیاز از روش های مختلفی استفاده می شود. فرآیند چاپ لیزری بیشتر برای چاپ های بزرگ استفاده می شود، در حالی که فناوری جوهرافشان برای چاپ های با فرمت بزرگ استفاده می شود.
در فرآیند چاپ لیزری ، یک کپی از بارهای الکتریکی ایجاد می شود که به کمک آن رنگ به صورت انتخابی بر روی جسم چاپ شده اعمال می شود تا تصویر دقیقی از کپی ایجاد شود (اصل الکتروفتوگرافی).
با چاپ جوهر افشان ، قطرات جوهر رنگی روی شی چاپ شده اسپری می شود.
ویژگی های چاپ دیجیتال
- مزیت تعیین کننده چاپ دیجیتال صرفه جویی در چاپ های کوچک تا بسیار کوچک است.
- علاوه بر این، ماشینهای چاپ دیجیتال به طور فزایندهای سریعتر میشوند (در حال حاضر 50 صفحه در دقیقه)، به این معنی که سایر فرآیندهای چاپ سریع مانند چاپ روی صفحه یا چاپ افست در رقابت هستند.
[/vc_column_text][vc_single_image image=”2846″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
چاپ اسکرین چیست؟
چاپ روی صفحه یک تکنیک چاپ هیجان انگیز است که می تواند بر روی بسیاری از مواد مختلف استفاده شود. در زیر دقیقاً توضیح می دهیم که چاپ روی صفحه چیست، کجا استفاده می شود و چگونه می توانید به راحتی آن را خودتان در خانه یا در یک کارگاه چاپ صفحه کوچک انجام دهید.
چاپ روی صفحه یک فرآیند چاپ استنسیل است. برخلاف شابلون های معمولی (مثلاً ساخته شده از کاغذ)، از این تکنیک چاپ می توان برای به تصویر کشیدن گرافیک های بسیار دقیق و مستقل نیز استفاده کرد. این کار با کمک صفحه نمایشی امکان پذیر است که از طریق آن جوهر با اسکاج در طول فرآیند چاپ فشرده می شود.
برای تولید چنین استنسیلی به یک قاب چاپ روی صفحه، امولسیون عکس، منبع نور UV و یک الگوی گرافیکی نیاز دارید که برای نوردهی روی فویل کاملاً سیاه چاپ شده باشد. سپس قاب با استفاده از الگوی ایجاد شده در معرض دید قرار می گیرد.
با استفاده از این قاب آماده با موتیف خود، فرآیند چاپ روی صفحه را می توان بر روی مواد مختلف استفاده کرد.
به نظر می رسد سخت تر از آنچه در واقع است. در دستورالعملهای چاپ روی صفحه ما تحت عنوان چاپ روی صفحه خود انجام دهید، دقیقاً توضیح میدهیم که چگونه میتوانید تنها با چند لوازم جانبی چاپ صفحه خود را تولید کنید. این لزوماً به یک دستگاه چاپ صفحه بزرگ نیاز ندارد. با این حال، یک میز چاپ کوچک یا گیره های قاب صفحه نمایش می تواند یک مزیت باشد اگر می خواهید مقادیر بیشتری تولید کنید. فشار را می توان با تجهیزات کمی حتی در اتاق های کوچک اعمال کرد. با تشکر از مواد شیمیایی با دقت انتخاب شده ما، البته در خانه. ما همچنین فهرست دقیقی از لوازم جانبی چاپ روی صفحه را که به آنها نیاز دارید را در دستورالعمل های چاپ روی صفحه به تفصیل مورد بحث قرار می دهیم.
زمینه های کاربرد چاپ صفحه
فرآیند چاپ روی صفحه را می توان برای چاپ روی مواد مختلف مورد استفاده قرار داد.
در زمینه هنر بیشتر چاپ روی کاغذ، مقوا و بوم انجام می شود. این چاپ روی صفحه گرافیکی (که به آن خط نگاری نیز گفته می شود) بیشتر برای اندی وارهول شناخته شده است، که بسیاری از چاپ های هنری خود را مستقیماً با استفاده از فرآیند چاپ روی صفحه و با ابزارهای کمی تولید کرد.
امروزه چاپ صفحه را می توان در مقیاس وسیع به خصوص در چاپ پارچه پیدا کرد. منسوجات را می توان به صورت دستی یا خودکار در تیراژهای کوچک و بزرگ چاپ کرد. منسوجات در اینجا با چرخ فلک چاپ روی صفحه یا دستگاه چاپ صفحه بزرگ چاپ می شوند.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2847″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]